Labdarúgás

2023.12.21. 15:45

Megindokolta lemondását a Haladás ügyvezetője

Közösségi oldalán közleményt tett közzé a Szombathelyi Haladás és Labdarúgó Kft. ügyvezető igazgatója Séllei Árpád – írja a Vaol.hu. Emlékeztetnek, szerdán a klub egyeztető ülésén jelentette be lemondását Séllei Árpád, azt leghamarabb hivatalosan a januári taggyűlésen tudják elfogadni.

MW

Régóta nincs ok örömre Szombathelyen, most az ügyvezető is távozott

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A Vaol.hu írta meg elsőként: távozhat a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. éléről Séllei Árpád ügyvezető. Szerdán a Haladás labdarúgócsapatától kapott közlemény megerősítette: az ügyvezető benyújtotta lemondását, hozzátették azonban azt is, hogy azt hivatalosan legkorábban a januári taggyűlésen fogadhatnak el.

Ezért távozik cégvezetőként

Séllei Árpád döntésének okairól közösségi oldalán közleményt osztott meg. Azt írta: 

Életem egyik legnehezebb döntését meghozva, lemondtam a Haladás Labdarúgó Kft. ügyvezetői pozíciójáról a december 20-ai 'taggyűlésen'. Döntésem nem menekülés a süllyedő̋ hajóról, hanem egy folyamat vége

Bejegyzésében kitért arra is: 

2019-es ügyvezetővé történt megválasztásom után sikerült a Haladást jó irányba terelni, mind anyagi, mind szakmai vonalon, pedig a COVID miatt, ezek voltak a legnehezebb évek. 2021 őszén vezettük hosszú́ ideig az NB2-es bajnokságot, rengeteget írt a sajtó rólunk. Majd 2022 elején változtak meg a viszonyok a klub vezetésben. A kettős ügyvezetésben elvették tőlem a 2022. előtti jogköreimet. Így a munkáltatói jogok, a szakmai vezetővel a szakmai döntések meghozatala, az ezzel járó́ gazdasági döntések meghozatala, a Haladás kommunikációja máshoz kerültek. Többször kértem, hogy változtassuk meg a feladatköröket, ám kérésem süket fülekre talált.

Séllei Árpád a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft-ben 2006 óta tulajdonos a Haladás Marketing Kft.-n keresztül. Ebben úgy tűnik, nincs változás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában