Labdarúgás

2022.07.31. 12:20

Szolnokinak fél évet, Nagy Zsoltnak három hónapot kell kihagynia sérülés miatt

Hosszú kényszerpihenő vár a Puskás Akadémia FC három alapemberére, akik a portugál Vitória SC ellen elbukott labdarúgó Konferencia-liga-selejtezőben szenvedtek sérülést.

 A felcsúti együttes honlapjának közlése szerint a csapat kapitánya, az egyszeres válogatott Szolnoki Roland keresztszalag-szakadást szenvedett és operációra lesz szüksége. Felépülése előreláthatólag hat hónapot vesz igénybe.

Hozzá hasonlóan szintén a csütörtöki, gól nélküli hazai visszavágón megsérült Nagy Zsoltnak részleges belső oldalszalag-szakadása van. A 11-szeres válogatott balhátvéd körülbelül három hónapot lesz kénytelen kihagyni.

Luciano Slagveer még a kupapárharc múlt heti, 3-0-ra elveszített első felvonásán szenvedett combizomszakadást, a holland szélső gyógyulása négy-hat hétig tarthat.

Borítókép: A felcsúti Szolnoki Roland (j2), valamint Vancsa Zalán (j) és Futács Márkó (b), az MTK játékosai a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában játszott MTK Budapest - Puskás Akadémia FC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2022. május 4-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában