OTP Bank Liga

2018.12.02. 20:01

Legyőzte a Honvéd csapatát a Vidi

A második helyen álló együttes magabiztosan, 2-0-ra nyert.

A székesfehérvári MOL Aréna Sóstóban, a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának záró mérkőzésén nagy lendülettel kezdtek a csapatok, felváltva forogtak veszélyben a kapuk.

A Vidi a 18. percben került előnybe, amikor Huszti Szabolcs sarokrúgása után Juhász Roland csúsztatott nyolc méterről Gróf Dávid kapujába. A folytatásban egyre jobban átvette a mérkőzés irányítását a hazai csapat. A Honvéd kevés helyzetet dolgozott ki a szünetig, így egygólos fehérvári előnnyel vonultak pihenőre a csapatok.

A szünet után jóval többet birtokolta a labdát a fővárosi gárda, ám ismételten a Vidi szerzett gólt. Loic Nego hajszálpontos centerezése nyomán Marko Scepovic perdített a vendégkapuba. A Honvéd nagy energiákat mozgósított a szépítés érdekében, ami a 82. percben majdnem összejött: Tonci Kukoc szögleténél Baráth Botond került helyzetbe, de a labda éppen Kovácsik Ádámhoz pattant. A hosszabbítás második percében ismét a fehérvári hálóőrnek kellett nagyot védenie, ezúttal Holender Filip szabadrúgását fogta a gólvonal közelében.

A mérkőzés összképe alapján megérdemelten győzött a MOL Vidi, amely ezzel megerősítette második helyét, három pont előnyre tett szert a Honvéddal szemben és öttel áll a listavezető Ferencváros mögött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában