NB I.

2018.10.07. 19:55

Csúnyán elverte az MTK a fásult Vidit

A címvédő MOL Vidi FC nagy meglepetésre 3-0-ra kikapott a vendég MTK Budapesttől Felcsúton, a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Az újonc fővárosi együttes sikerével a tabella harmadik helyére lépett előre.

Felcsút, 2018. október 7. Loic Nego, a Vidi (b) és Vass Ádám, az MTK játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott MOL Vidi FC - MTK Budapest mérkõzésen a felcsúti Pancho Arénában 2018. október 7-én. MTI Fotó: Czagány Balázs

Fotó: Czagány Balázs

A csütörtökön még a Chelsea otthonában – az Európa-liga csoportkörében – mérkőzést játszó, ott 1-0-s veresége ellenére remekül helytálló MOL Vidi igen passzívan kezdte a meccset. A fővárosiak voltak kezdeményezőbbek, Bognár István révén egy kapufáig jutottak, majd Gera Dániel jóvoltából a vezetést is megszerezték. A vendégcsapat ezt követően sem ült rá a vezetésre és Kanta József pontos távoli lövésével a szünetig kettőre növelte előnyét.

Boban Nikolov kihagyott ziccerével indult a második játékrész, tíz perc elteltével Marko Scepovic közeli lövését kellett védenie Artyom Kychaknak, hogy aztán Juhász Roland közeli fejese alig kerülje el a kapuját. Nyomott a Vidi, de gólt megint az MTK szerzett: Bognár István ballábas lövése talált utat Tomas Tujvel kapujába. A háromgólos hátrányba kerülő fehérváriak teljesen szétestek, míg a vendégek magabiztosan őrizték előnyüket és megérdemelten nyertek.

Sorrendben a gólok:

Borítókép: Loic Nego, a Vidi (b) és Vass Ádám, az MTK játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott MOL Vidi FC – MTK Budapest mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2018. október 7-én.

MTI / Czagány Balázs

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában