Három kategória

2022.10.07. 10:25

Még nincs késő! Eddig küldhet be pályaművet a Magyarország 365 fotópályázatra

A legjobb képeket a szokásos online bemutatón és a nyomtatott albumon kívül kiállításokon is tervezzük bemutatni az ország több pontján.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Már most is óriási az érdeklődés a Magyarország 365 fotópályázatra. Azok, akik még neveznének, október 10-én, hétfő éjfélig küldhetik be fényképüket a pályázatra – hívta fel a figyelmet a Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Idén is három kategóriában várják a képeket: természet és táj, épített és tárgyi örökség, életképek. A szakmai zsűri mindhárom kategóriában három díjat oszt ki: az 1. helyezett 1 millió, a 2. helyezett 500 ezer, a harmadik helyezett 300 ezer forintot kap – ismertették.

Novemberben közönségszavazás is lesz, ebben az esetben szintén 1 millió forint a díj értéke. Pályázni a fotopalyazat.magyarorszag.hu oldalon lehet. A legjobb képeket a szokásos online bemutatón és a nyomtatott albumon kívül kiállításokon is tervezzük bemutatni az ország több pontján – olvasható a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában