Erős mondatok

2022.04.02. 19:24

Itt a legújabb Ismerős Arcok-dal: üzenet a választás előtt (videó)

Tudatlanság tombol, nagypofájú rombol - írja a budapesti városvezetésről és Karácsony Gergelyről Nyerges Attila, hazánk egyik legtöbbet koncertező rockzenekarának, az Ismerős Arcoknak új dalában, melynek címe: Budapest. A dalban Gyurcsány Ferencről és feleségéről, Dobrev Kláráról is szól egy nagyon erős mondat.

Az Ismerős Arcok a kezdetektől vállalta nemzeti elköteleződését, most, a választások előtt egy nappal az Origo oldalán mutatta be a zenekar új videóklipjét. Nyerges Attila a portálnak néhány napja adott interjúban azt mondta, a bizonytalan választókat szeretné megszólítani a Budapest című számmal.

A dal szövegével arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mi történne, ha az a baloldali gárda kaparintaná meg a hatalmat az országban, amely átvette Budapest vezetését - mondta korábban az énekes. 

NYERGES ATTILA LEGISMERTEBB DALÁT, A NÉLKÜLEDET AZ EGÉSZ KÁRPÁT-MEDENCÉBEN HIMNUSZKÉNT ÉNEKLIK A MAGYAROK, MINT A NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS DALÁT.

Az Utolsó című album május elején jelenik, de a zenekar vezetője megerősítette, hogy természetesen ez nem az utolsó albumuk lesz.

NYERGES ATTILA LEGUTÓBB TEGNAP SZÉKESFEHÉRVÁRON ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK BESZÉDE UTÁN ÁLLT SZÍNPADRA, A NÉLKÜLED CÍMŰ DALLAL.

A Budapest című videoklip készítői:

Rendező: Pásztor Szabolcs
Operatőr: Helényi Tamás

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában