Sorsfordító kérdések

2022.02.09. 09:49

Edward Albee Három magas nő című darabját mutatja be az Art Színtér

Mit is jelent a létezés? Mit jelent, hogy élünk? Mindig mindenre akarjuk tudni a választ? Mikor a legboldogabb, ha már túl vagyunk rajta, ha benne vagyunk a közepében, vagy ha még minden előttünk áll? Ezekre a kérdésekre keresik a választ a Pulitzer-díjas darab szereplői és talán mindannyian.

Edward Albee darabja három nőt egy-egy életszakaszban vagy egy nőt három életszakaszban mutat be? 

A Három magas nő igazán sorsfordító kérdésekre keresi a választ, azokra, amiket talán az ember magának sem mer feltenni. 

Az előadás a Bethlen téri Színházban lesz. 

A három színésznőn (Hegyi Barbara, Nagy Enikő és Marjai Virág) keresztül betekintést nyerhetünk az életbe, a halálba, a boldogságba, a szomorúságba, az örömbe, a bánatba és még megannyi érzelembe, melyet képenként tárnak a nézők elé. Az előadás után egy biztos, érzelem nélkül nem lehet majd kilépni a színház ajtaján, hiszen a darab olyan kérdéseket boncolgat, mely mindannyiunk életében jelen van. És valóban tudni akarjuk mindig mindenre a választ? A darabot Jantyik Csaba rendezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában