színes programok

2021.08.27. 12:00

Augusztus utolsó hétvégéjén rendezik a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva sorozatot

A nyárbúcsúztató esemény a tavalyihoz hasonlóan kisebb méretű, családias hangulatú lesz.

Koncertek, városismereti séták, kiállítások és gyerekprogramok is várják a közönséget a XVI. Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva rendezvénysorozaton, amelyet augusztus utolsó hétvégéjén rendeznek.

A szervezők tájékoztatása szerint a nyárbúcsúztató esemény a tavalyihoz hasonlóan kisebb méretű, családias hangulatú lesz.

Hétvégén a helyiek műhelyei, üzletei és udvarai nyílnak meg a látogatók előtt a Házak, udvarok, házigazdák nevű programsorozatban. A látogatók találkozhatnak az ott lakókkal, a műhely-, üzlettulajdonosokkal, és megismerhetik munkájukat, életüket – közölték a szervezők.

A Városháza udvarán idén is korlátozott számú néző előtt tartanak koncerteket. Napközben a Fő téren játszótér, ügyességi, kézművesprogram, bábszínház várja a gyerekeket, este pedig látványos fényfestést lehet látni. A Templomdombon ismét megrendezik a nagy népszerűségnek örvendő zenés közösségi festést, amelyen az éjjelt és a nappalt festhetik meg nagyméretű vászonra a résztvevők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!