járvány idején

2020.03.25. 16:00

Online fesztivált rendez a Friss Hús a korábbi évek filmjeiből

Minden nap megosztanak egy régebbi alkotást.

Az elmaradt Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál helyett online fesztivál keretében minden nap egy-egy korábbi rövidfilmet osztanak meg a közönséggel a szervezők az esemény honlapján és Facebook oldalán.

Mivel az idei eseménysorozatot nem lehetett az eddig megszokott formában megtartani, online lehet megtekinteni a korábbi Friss Hús-filmeket

– idézik a szervezők Deák Dániel fesztiváligazgatót.

A keddi közlés szerint a fesztivál korábbi díjnyertes és klasszikus filmjeihez ez alkalomból

felkért filmesek, művészek, hírességek fűznek pár szót ajánlóként.

Hétfőn Reisz Gábor filmrendező ajánlotta Márton Dániel filmjét, a Rossz színész című alkotást, amiért Nagy Norbert a 2018-as Friss Húson megkapta a legjobb színész díjat. A Friss Hús Online második darabját, Lengyel Balázs Hármasban című, 2019-ben különdíjat nyert filmjét Kutzora Edina (Erik Sumo Band) szavai vezetik be.

A szervezők közleménye szerint céljuk, hogy egy későbbi időpontban mindenképp megrendezzék a 2020-as Friss Húst, amelynek időpontját a járványügyi helyzettől függően hamarosan bejelentik.

Borítókép: Friss Hús Fesztivál / facebook

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!