Gulyás Gergely

2019.11.21. 19:54

Teljes körű vizsgálat kell Gothár Péter szexuális zaklatásának ügyében

Tudni kell, hogy hány embert ért molesztálás, és mindent meg kell tenni, hogy ilyen ne forduljon elő többet.

Dömös, 2018. augusztus 4. Gothár Péter rendezõ a Hét kis véletlen címû játékfilm elsõ forgatási napján a dömösi révnél 2018. augusztus 3-án. A film várhatóan 2019 végén kerül a mozikba. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Katona József Színház botrányáról azt mondta, hogy teljes körűen ki kell vizsgálni az ügyet – írja az Origo.

Nem tudjuk, hogy mikor történtek ezek a súlyos bűncselekmények. A balliberális kulturális oldalon nem először szembesülünk azzal, hogy a legérzékenyebb kérdésben a szavak és a tettek szemben állnak

- mondta a miniszter. Tudni kell, hogy hány embert ért zaklatás, és mindent meg kell tenni, hogy ilyen ne forduljon elő. Alapos vizsgálatra van szükség – tette hozzá.

Legjobb lenne, ha a balliberális kulturális elit kivetné magából ezeket a személyeket – mondta Gulyás, majd megjegyezte: mindenféle állami kitüntetésre méltatlanná vált Gothár Péter, de a korábban odaítélt díjaknak a visszavételét nem támogatja.

Borítókép: illusztráció / Gothár Péter rendező a Hét kis véletlen című játékfilm első forgatási napján a dömösi révnél 2018. augusztus 3-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában