Krimi

2023.09.30. 07:05

Borzalmas, hol találták meg a nyáron eltűnt fiatalt

A rendőrség augusztus óta kereste a 21 éves férfit, akit végül egy füvet kaszáló munkás fedezett fel a volt csepeli kenyérgyár területén.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: ArtOlympic

Gyilkosság áldozata lett egy nyáron eltűnt 21 éves férfi, a rendőrség őrizetbe vette a feltételezett tettest és bűntársát - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

Azt írták: a volt csepeli kenyérgyár területén füvet kaszáló munkás fedezett fel egy bomló holttestet még szeptember 16-án. A budapesti rendőrök megállapították, hogy az elhunyt egy 21 éves férfi volt, akinek eltűnését augusztusban jelentették be, azóta kereste a rendőrség. A nyomozás szerint a fiatal férfit a nyáron ölték meg.

A széles körű adatgyűjtés eredményeként a nyomozók szeptember 22-én a XXI. kerületből előállítottak egy 20 és egy 25 éves férfit; a nyomozás adatai szerint a három férfi július 20-án éjszaka együtt ment a csepeli gyárterületre, ahol a 20 éves férfi megkéselte a sértettet.

A 20 éves férfit emberölés, 25 éves társát pedig - aki tudott a gyilkosságról, de nem értesítette a hatóságot - bűnpártolás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Lakásaikon megtalálták a sértett iratait, telefonját, laptopját és más értéktárgyait, a 20 éves férfitől pedig az elkövetésnél használt, még mindig véres kés is előkerült.

Közölte a BRFK azt is, hogy mindkét gyanúsított beismerő vallomást tett.A bíróság elrendelte az emberöléssel gyanúsított férfi letartóztatását és a bűnpártolással gyanúsított férfi bűnügyi felügyeletét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!