Krimi

2023.03.12. 00:01

Elmaradt a csoda: holttestet találtak a brutális tömegbaleset helyszínén az M1-en

Szombat délután még élt a remény, hogy senki sem halt meg a szerencsétlenségben.

Fotó: Bors

Holttestet találtak a roncsok eltávolítása közben az M1-es autópályán történt tömegbaleset helyszínén Herceghalomnál.

A BRFK szombat esti tájékoztatása szerint egy kiégett autóroncs alatt bukkantak rá az áldozatra. A helyszíni szemle és az azonosítás akkor még javában tartott.

Mint délután megírtuk, sokkoló tömegbaleset történt délután az autópályán, amikor 37 személyautó és 5 kamion ütközött össze és 19 jármű égett ki.

A helyszínre négy helikopterrel és 16 mentőautóval érkeztek a mentők, és 39 embert vittek négy település - Győr, Tatabánya, Székesfehérvár és Budapest - kórházaiba. A tömegbalesetben tíz gyermek sérült meg, közülük négyen súlyosan és hatan könnyebben, valamint huszonkilenc felnőtt, akik közül tízen súlyosan, míg tizenkilencen könnyebben - közölte korábban Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel.

Fotós: Bors

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt. közösségi oldalán azt közölte: a balesetet lokális porátfúvás okozhatta, ami miatt hirtelen csökkenhettek a látási viszonyok.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!