Krimi

2022.10.24. 19:10

Tragédia Vashosszúfalunál: órákon át feküdhetett a roncs alatt a háromgyerekes édesapa

Sz. Gábor akár órákon át is feküdhetett az Opel kisbusz roncsai alatt. Amikor észrevették, már késő volt, nem lehetett megmenteni az életét. Három gyermeket hagyott maga után.

Forrás: vaol.hu

Szombatról vasárnapra virradóra egy Opel furgon haladt a 8-as főúton, amikor Vashosszúfalu közelében a padkára hajtott, majd a sofőr megpróbálta visszakormányozni a járművet az útra, de a manőver közben elvesztette uralmát felette és egy mély töltésen lehajtva egy mezőgazdasági területen felborult. 

Az autó vezetője nem használta a biztonsági övet, ezért kirepült a furgonból, a jármű pedig rádőlt. A sofőr életét vesztette. A ködös időben éjszaka a balesetet szenvedett járművet csak jóval később fedezte fel egy arra járó autós,

 akinek feltűnt a távolban a mezőgazdasági területen a furgon egyik világító hátsó lámpája, ezután tárcsázta a segélyhívót. Az Opel vezetőjét ekkor sajnos már nem lehetett megmenteni – írja a vaol.hu.

Akár órákat is heverhetett egy töltés mélyén az a kisbusz. A sofőrön már nem tudtak segíteni, a háromgyerekes családapa ugyanis a roncs alatt feküdt 

– írja a Bors.

Miután az arra járó autós a világító hátsó lámpája miatt észrevette és riasztotta a zsarukat, az első kiérkező rendőr azonnal lemászott a meredek töltés aljára. Az Opel teljesen összeroncsolódott állapotban feküdt a bokrok között, az ablakai is kitörtek.

Ez a kocsi zuhant rá a sofőrre, vélhetően azonnal meghalt.
Forrás: vaol.hu

 

Állítólag a sofőr megpróbálta visszakormányozni az útra, azonban a kisbusz a levegőbe repült, kitört egy jelzőtáblát, majd a földbe csapódott.

 

Három gyermek gyászolja édesapját

Sz. Gábor tragikus halála mindenkit megrázott a környéken. A Borsnak elmondták: a férfi rajongva szerette gyerekeit.

 

– Imádta a gyermekeit, értük élt és dolgozott. Soha nem volt felelőtlen, nem száguldozott. Még mindig nem tértünk magunkhoz azok után, ami vele történt

 

– mondta a lapnak könnyes szemmel a férfi egyik ismerőse. Hozzátette: a férfi családja, édesanyja és testvérei teljesen összeomlottak. – Sokkos állapotban van mindenki, bele sem merek gondolni, hogy a gyerekeknek mit mondtak, olyan kicsik még szegények! – ingatta a fejét.

Október elsején kísértetiesen hasonló tragédia történt Pest megyében, Apaj és Bugyi között: akkor egy platós kocsival borult fel egy 34 éves férfi, aki szintén a kocsi alá szorult. Testét ez esetben is a baleset után órákkal találták meg, méghozzá a saját kollégái. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!