Krimi

2022.10.07. 05:00

Fia autóját próbálta védeni egy apa Vácon, ezért halt meg (videó)

Egy 22 éves férfi ellopta a kocsit, majd elgázolta az apát.

Fotó: Facebook / TV2

Vasárnap kora reggel balesethez riasztották a váci mentőket és a rendőröket. 

A Dr. Csányi László körúton egy fának és oszlopnak ütközött autó roncsai hevertek, az úton egy sérült férfi feküdt. 

A szimpla balesetnek tűnő eset azonban hamar 180 fokos fordulatot vett, ugyanis kiderült, hogy a sofőr nem sokkal korábban betért egy közeli trafikba, miközben járó motorú autóját az út szélén hagyta. 

Ezt a kínálkozó lehetőséget ragadta meg két férfi, akik bepattantak a kocsiba és éppen elhajtottak volna, ám a tulajdonos ezt észrevette, kirohant az üzletből és a motorháztetőre hasalva próbálta megakadályozni a lopást.

Az önkényes sofőr padlógázt adva megpördült az autóval, tulajdonosa pedig a földre zuhant. A kocsi ekkor csapódott neki az út túlsó oldalán lévő fának és oszlopnak. 

A kudarcot vallott rablók elmenekültek a helyszínről, otthagyva a sérült áldozatot, a hatóságokat járókelők riasztották.

A 45 éves keszegi autótulajdonost életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ahol orvosi ellátása ellenére két nappal később meghalt.

Ki akarta próbálni, milyen érzés vezetni: ezt mondta a 22 éves autótolvaj, miután később feladta magát

 – derül ki a Tények megrázó riportjából.

A riportban megszólalt a meghalt férfi unokatestvére is.

Azt mondta, az apa fiai kedvenc autóját védte, hatalmas álma volt a háromfős családnak, hogy meg tudták venni. A két fiú most apjuk szerveit mások megmentésére ajánlotta fel, négy ember kapott így esélyt az új életre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában