Időjárás

2022.03.17. 15:30

Többnyire derült idő várható, változó felhőzettel pénteken

Címkék#időjárás

Csütörtökön az ország nagy részén többórás napsütés várható gomoly- és fátyolfelhőkkel. Főleg a déli, délkeleti megyében lehetnek erősebben felhős körzetek, néhol szitálással. Éjjel északkeleten derült vagy gyengén felhős, máshol változóan felhős lesz az ég. Elsősorban hazánk délnyugati felén képződhetnek pára-, illetve ködfoltok. Főként a déli országrészben elvétve előfordulhat szitálás, jelentéktelen hószállingózás. 

Pénteken az északkeleti megyékben jobbára derült lesz az ég, de a gomoly-, illetve fátyolfelhők mellett másutt is kisüt hosszabb-rövidebb időre a nap. Az ország nagy részén nem várható csapadék, de főként délen, délkeleten itt-ott előfordulhat szitálás, majd egy-egy zápor. 

Helyenként megélénkül a keleti, északkeleti szél. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -5 és +2 fok között valószínű, de a fagyzugokban ennél hidegebbre számíthatunk. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 7 és 13 fok között alakul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!