Jó tippek

2018.02.09. 11:52

Budapest a tíz legjobb európai úti cél közé került

Budapest a voksoláson megelőzte Lisszabont, Párizst, Amszterdamot, Prágát, Bécset, Barcelonát és Londont is. A legjobb úti célok egész évre szóló promócióban részesülnek a European Best Destinations weboldalon.

A magyar főváros 17 745 szavazattal a 8. helyen végzett a European Best Destinations (legjobb európai úti célok) január 18. és február 8. között tartott szavazásán – közölte a szavazás végeredményét a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) pénteken.

Erre a remek eredményre magyarokként nyilván büszkék lehetünk, a többi élen végzett úti cél között böngészgetve pedig mi is utazási tippeket kaphatunk.

A legjobb európai úti cél címet a lengyelországi Wroclaw nyerte el 41 148 szavazattal, a 2. helyen a spanyolországi Bilbao végzett, a 3. a franciaországi Colmar lett.

A versenyt az European Best Destinations szervezet hirdeti meg közel 10 éve, szorosan együttműködve a kontinens legnagyobb desztinációs és turisztikai hivatalaival.

A legjobb úti célok egész évre szóló promócióban részesülnek a European Best Destinations weboldalon, a nemzetközi sajtóban, számos közösségi médiafelületen és utazási portálon.

A TOP 10 úti célokra érkező turisták száma várhatóan emelkedni fog a versenyt szervező cég egész éves kampányának köszönhetően. A legjobbak egy éven keresztül használhatják a TOP 10 európai úti cél címet és logót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában