Bulvár-celeb

2024.03.01. 21:15

Eladó a magyar színésznő csodás otthona, most mindenkinek megmutatta

A régi villaépület tele van antik bútorokkal.

Forrás: TV2

Megválna szeretett otthonától Tallós Rita és férje, ugyanis elmondásuk szerint már túl nagy nekik a ház, amelyben csak ketten élnek. A kispesti villát 180 millió forintért árulják, és úgy tervezik, hogy egy kisebb ingatlanba költöznek.

A színésznő a Mokkában betekintést engedett az épületbe, amelyhez oly sok emlék fűzi. 14 éve élnek ott párjával, és még a mellrákkal is ezen falak között küzdött meg a művész, mi több, legyőzte.

Úgy véli, gyógyulásához nagyban hozzájárult a környék különleges, nyugodt hangulata, mindamellett, hogy nem hagyta el magát betegen sem, sőt, éppen akkor rendezte át az egyik szobát is.

Az 1905-ben épült patinás villát rengeteg antik bútor, de még egy eredeti színházi páholylámpa is ékesíti. Tallós Rita őszintén reméli, hogy a leendő tulajdonos ugyanúgy értékeli majd a ház minden szegletét, mint ahogyan ők tették.

Bár rengeteg történet, szép és csúnya pillanat egyaránt köti a házaspárt az épülethez, a döntést nem volt nehéz meghozni. Tallós Rita szerint férje nem egy túlzottan ragaszkodó típus, ő maga pedig szívesen vág bele új dolgokba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában