Bulvár-celeb

2023.11.22. 13:25

Kucsera Gábort bevallotta: sokkal jobban megviselte a válás, mint gondolta

Beszélt arról is, milyen a viszonya Tápai Szabinával.

Forrás: TV2

„Manapság sajnos nem mondható átlagosnak a szüleim családi mintája, mert ők a mai napig együtt vannak, boldogok, szeretik egymást, és én ezt hoztam magammal. Ezért is érzek szívfájdalmat, hogy nekem nem sikerült összetartani a családot, de az élet kiszámíthatatlan, ebből kell kihozni a száz százalékot" - mondta a volt sportoló.

Tápai Szabinával kulturáltan intézik a közös dolgokat: "Tök jó kapcsolat van köztünk, közösen neveljük a gyerekeket. Úgy voltunk vele, hogy mindent megteszünk azért, hogy a gyermekeink a szakításunkat minél kevesebb sérüléssel vészeljék át. Úgy gondolom, ez sikerült is" - vélekedett.

Kucsera Gábor a Hotnak arról is beszélt, hogy a versenysport után kaotikus lett az élete, és az önbizalmát is megtépázta, amikor abbahagyta a mozgást. A kajakozó ezt akkor kapta vissza, amikor a TV-n, a Farm VIP-ben szerepet kapott. "Itt elhittem, hogy bármit meg tudok tenni... leraknak egy táskával Guatemala kellős közepén, és feltalálom magam!"

Kucsera 2013. július 28-án vette feleségül Tápai Szabina kézilabdázót. 2013-ban megszületett kisfiuk, Bence, 2018. novemberében érkezett meg kislányuk, Milla. 2021-ben pedig megszületett harmadik gyermekük, Bella.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában