Bulvár-celeb

2022.12.08. 05:25

Ez kemény lesz: Lagzi Lajcsira legjobb esetben is 14 hónap börtön vár

Hét év után ítéletet hirdettek Galambos Lajos ügyében: legjobb esetben is 14 hónap börtön vár rá.

Fotó: Máté Krisztián

Lagzi Lajcsi 3 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott a szerdai tárgyláson. A zenész bízott a másodfokú bíróság döntésében, a 2022. december 7-re kitűzött ítélethirdetésre viszont nem ment el. Ott azonban várakozásaival ellentétben súlyosbították az első fokon kihirdetett büntetését: már biztosan börtönbe kell vonulnia.

 

Korábbi büntetésén nemhogy enyhített, hanem szigorított, a másodfokú bíróság 3 év 6 hónap letöltendő börtönre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélte.

 

Az elítélt trombitás feltehetően szégyelli az ítéletet, és ezért is tűnt el a nyilvánosság elől. Azzal is tisztában van, hogy semmi jóra nem számíthat, legjobb esetben is 14 hónapot tölt a számára kijelölt intézmény falai között az ügyvédje elmondásai alapján – írja az Origo.

Galambos Lajos valószínűleg otthonában bujkálva készül rendezni ügyeit a bevonulása előtt, hiszen nagyon szigorú szabályok között kell éljen. 

 

Személyes találkozásra havonta egyszer lesz lehetősége, telefonhívásra heti egy órát kaphat, havonta kétszer videóhívásban beszélhet szeretteivel és heti öt napot dolgoznia kell.

 

Az Origo teljes cikkét ide kattintva lehet elolvasni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában