Bulvár-celeb

2022.11.11. 11:51

Friss hírek érkeztek Csapó Gáborról, így van most a szerdán intenzívre került legenda

Azt ugyan továbbra sem tudjuk, hogy Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázónk milyen egészségügyi panasszal került be egy fővárosi kórházba, de a péntek délelőtti hír örömteli: a remek sportembert felébresztették a mesterséges altatásból.

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Csapó Gábort felébresztették a mesterséges altatásból a gyógyintézmény intenzív osztályán. Mi több, már azt is engedélyezték számára, hogy felügyelettel kiüljön az ágya szélére, tudatánál van – tudatta a Borssal az egykori olimpiai, világ- és Európa-bajnok pólós ismerőse.

A korábbi 272-szeres válogatott vízilabdázót szerdán légzéselégtelenséggel mentő vitte kórházba, mélyaltatásban tartották. Csapó Gábor drámájáról a Borstól értesült fiatalkori szerelme, Zalatnay Sarolta. Cini szerint ezt a meccset is meg kell nyernie a pólósnak.

Csapó Gábor 1972-ig az Újpesti Dózsa, 1973-ig a SZEOL AK, 1984-ig a Vasas, majd 1985-től az olasz Síracusa Palermo játékosa volt. 1970-től tizenhat éven keresztül, összesen 272 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban. Az aktív sportolást 1986-ban fejezte be. 2000-ben beválasztották az évszázad magyar vízilabda-válogatottjába.

1977-ben állam- és jogtudományi doktori oklevelet szerzett. Visszavonulása után 1990-ig Syracusa Palermo, majd 1990-től 1993-ig a Vasas-Plaket vezetőedzője lett. 1994-ben Faragó Tamással Budapesten vízilabda-iskolát nyitott és egy informatikai részvénytársaságnál jogászi állást vállalt. 2001-től ismét edzősködött, először az ÚTE, majd 2003-tól az FTC vízilabdacsapatánál.

Borítókép: Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázó, edző a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában 2014-ben

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában