Új szerelem a láthatáron

2022.10.12. 12:00

Ezzel az ismert modellel jöhetett össze Shane Tusup

Idén nyáron váratlanul robbant a hír, hogy Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolata hirtelen véget ért az edző agresszív viselkedése miatt. Tusup egy ideig próbálkozott visszaférkőzni az egykori sorozatszínésznő kegyeibe, de hiába. Most úgy tűnik, hogy ő is továbblépett a viharos szakításon.

Fotó: Bors

Úgy tűnik, hogy már nem békül ki Shane Tusup és Szabó Zsófi és az úszóedző is továbblépett egykori párján, aki legutóbb egy szexi fitneszbajnok társaságában fotózkodott - szúrta ki az Origo.

Shane Tusup büszkén osztotta meg a közös képet, melyen a fiatal szőke sportolóval, Nagy Viktóriával látható.

A munka sose áll meg!
Nagy öröm számomra, hogy tapasztalataimmal most a tizenháromszoros európabajnokot, Nagy Viktóriát segíthetem a világbajnoki cím megszerzésében, az IFBB Hungary szövetséggel közösen. A 2022-es IFBB Hungary Világbajnokság jövő héten kezdődik Dél-Koreában. Kövessetek minket! Drukkoljatok nekünk egy újabb világbajnoki címért!"

 – írta a kép mellé Tusup, akire eddig is jellemző volt, hogy közös munka és edzések során szedett fel nőket, mint volt feleségét, Hosszú Katinkát vagy Szabó Zsófit is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában