Gyász

2022.06.24. 06:31

Szívszorító posztban üzent Berki Mazsi

Május 6-án, váratlanul halt meg a 41 éves Berki Krisztián, hátrahagyva az akkor féléves kislányát és feleségét, Berki Mazsit. Az özvegy nagyon megtört férje halála után, az addig mosolygós, életvidám nő hirtelen eltűnt a közösségi médiából, aki azóta is visszafogottan ad hírt magáról.

Berki Krisztián özvegye most látta elérkezettnek az időt, hogy megköszönje azt a sok támogató üzenetet és szeretetet, amit követőitől kapott a tragédia után. Eddig próbált erőt gyűjteni ahhoz, hogy szavakba öntse érzéseit és köszönetet mondjon a támogatóinak.

„Nap, mint nap rengeteg üzenetet kapok tőletek. Köszönöm! Hálás vagyok Nektek ezért a rengeteg szeretetért és energiáért! Erre a sok üzenetre képtelenség válaszolni, de bízom benne, hogy majd egyszer személyesen köszönhetem meg azoknak, akik akár csak lélekben is, de velem/velünk vannak/voltak" – írja Berki Mazsi az Instagram-sztoriban közzétett üzenetében.

Majd azt is elárulta, hogy hogyan változtatta meg őt férje halála és hogyan éli most túl ezt az időszakot.

„Jelenleg az életemben az első a lányom, Emma... és minden más ezután jön csak. Így ne haragudjatok, ha valakinek nem írtam vissza privátban, sok megválaszolatlan üzenet van még a telefonomban is...most egy kicsit önző vagyok és úgy csinálom a dolgaim, ahogy nekem jó..."– zárta gondolatait Berki Krisztián özvegye, akinek most első a család és a gyász feldolgozása.

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül - írja az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában