Szívszorító

2022.04.28. 13:53

A megözvegyült férj szívbemarkoló üzenete: keresem, aki segíteni próbált Vikin

„Keresem azt a szemtanút aki utoljára látta és próbált segíteni neki - írta az elhunyt nő férje, Balázs az egyik Facebook csoportban. A 34 éves Viki kedd délelőtt sétált be a békásmegyeri toronyházba, felment a legfelső emeletre és onnan a mélybe vetette magát, szerető párját és közös ötéves kisfiukat hagyta maga után.

Bizonyára számtalan gondolat, kérdés jár annak a fotós férfinak az agyában, akinek felesége, kisfiának édesanyja kedd délelőtt öngyilkos lett, leugrott a békásmegyeri 14 emeletes ház legfelső szintjének erkélyéről. Senki sem tudja, senki sem érti, miért választotta a halált az élet helyett - írja a Bors.
Az élet helyett, ahol egy gyönyörű ötéves kisfiú és egy tudomásunk szerint fotósként dolgozó férj várta otthon. A rendőrség az idegenkezűséget kizárta és mivel Viki nem itt lakott, sajnos egyértelmű, hogy öngyilkossági céllal ment fel a toronyház legfelső emeletére.


Nem ez volt az egyetlen öngyilkosság, ami a toronyházhoz köthető. Pár éve egy 15 éves lány ugrott ki ugyanonnan, ahonnan Viki, mert bántották az iskolában a diákok.
A megözvegyült férj, felesége elvesztésének másnapján segítségkérő posztot tett közzé a Békásmegyeri csacsogó-beszélgetés csoportban. 

Az én feleségem ugrott le tegnap az egyik épületről reggel. Keresem azt a szemtanút aki utoljára látta és próbált segíteni neki
Több, mint ötven hozzászólás érkezett a megözvegyült férfi kiírására, de egy idő után le is zárta a kommenteket. Valós segítséget ugyanis nem kapott. Végül annyit kért, hogy csak az írjon, aki valóban tud segíteni… 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!