Megható

2022.02.12. 19:52

Sosem hallott dolgokat osztott meg edzője Csollány Szilveszterről

Vereckei István tornászedző elárulta például, hogy a tornász jól zongorázott.

„Sajnos a játékát már nem lesz többé lehetőségem élvezni” – hangzott el az edzőtől, aki azt mondta: úgy gondolta, ha tüdőátültetésre is lesz szüksége Csollánynak, újra lábra áll

Vereckei a Borsnak elárulta, hogy novemberben találkozott utoljára Csollány Szilveszterrel.

„Később értesültem róla, hogy tüdőgyulladással ágynak dőlt, utána pedig koronavírus-fertőzéssel kórházban ápolják. Mindvégig bíztam benne, hogy felépül. Remélem, nem szenvedett sokat, amíg az életért küzdött. 

Mélyen együtt érzek a családtagjaival, akiket mindennél jobban szeretett. Amikor az Egyesült Államokban, Sacramentóban edzősködött, vendégeskedtem nála, és láttam, mennyire rajong az akkor még pólyás lányáért.

 Később, már Sopronban pedig rendszeresen főzött a két kisebb lányára, és ragaszkodott ahhoz, hogy ő vigye őket iskolába, balettfoglalkozásra” – mesélte az edző.

Az olimpiai bajnok nem szerette a repülőutaktat – tette hozzá Vereckei István.

„Egyszer egy kínai belföldi járatú gép nem indult el. Ültünk egy darabig a helyünkön, majd egy idő után Szilas kiszállt, és a Singapore Airlines-nál kijárta, hogy inkább velük mehessünk Pekingbe. De a 2001. szeptember 11-i terrortámadás idején is úton voltunk. Semmiről sem tudtunk, csak az tűnt föl amikor Londonban landoltunk, hogy a járatok sorra érkeznek, de sehová sem indulnak. Amikor az ikertornyok ledőléséről értesültünk, felkészültünk rá, sokáig rostokolunk majd a tranzitban. Ám szerencsére késő este egy London-Budapest járat haza tudott hozni bennünket” – idézte fel.

Forrás: Facebook

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!