Őszinte vallomás

2022.02.01. 10:00

Rubint Réka: Kimentem az erdőbe, ahol senki nem lát, ott ordítva, nyüszítve sírtam

Élete egyik legnehezebb időszakáról mesélt.

Nagyon kemény időszakot élt meg a Schobert család tavaly nyáron, mikor Schobert Norbi egy napon futás után rosszul lett, sztrókot kapott, és összeesett a kapujukban. Már évekkel korábban is komoly beavatkozáson esett át, 2012-ben életmentő műtétet végeztek rajta, miután komplikációk léptek fel a szívbillentyű-korrekcióját követően. Rubint Réka minden nehéz pillanatban a férje mellett volt - most Palik Lászlóék Három igazság című műsorában mesélt arról, hogyan vészelte át ezeket az időszakokat.

Sem otthon, sem a vendégeim előtt nem tudtam és nem is akartam sírni. Akkor kerültem egyébként közel nagyon a futáshoz. Amikor kimentem az erdőbe futni, ahol senki nem lát, ott ordítva, nyüszítve sírtam.

Ott tudtam kiadni magamból azt a kétségbeesett fájdalmat, ott tanultam meg fát ölelni, ott tanultam meg azokat az energiákat mozgatni, amik egyszerűen segítettek túlélni ezt a kétségbeesést" - mondta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!