ez történt valójában

2021.10.01. 10:31

Kiderült az igazság: tisztázta az esküvői pletykákat Dundika

Több pletyka is szárnyra kelt, például az is, hogy a lagzi után összeveszett Majka és Dundika, a rapper pedig faképnél hagyta újdonsült feleséget. Dundika tiszta vizet öntött a pohárba!

Forrás: Origo/Polyák Attila

Majka és Dundika háromnapos gigalagzin kelt egybe, és, mint mondták, minden tökéletesen alakult, az időjárást kivéve.

 

A sajtóban megjelent fotókon viszont úgy tűnt, mintha az újdonsült házaspár külön hagyta volna el a lagzi helyszínét, és azóta az okokkal kapcsolatban több pletyka is szárnyra kelt. Például az is, hogy összevesztek, és a rapper otthagyta újdonsült feleségét. Nos, most végre kiderült, hogy ebből semmi sem igaz! Maga Dundika írta le, mi történt pontosan.

„Leírom, hogy mi a valóság, mert bár ezt pont nem akartam megosztani, de kénytelen vagyok. Vasárnap Olika rollerezett az esküvő helyszínén, de amilyen kis ügyes, elesett és felszakadt a szája, és Petivel első dolgunk volt bepattanni a kocsiba, és a szekszárdi sürgősségire rohanni, ahol természetesen szakszerűen el is látták a sebét. Peti vezetett, én pedig hátul ültem a riadtan ordító, vérző szájú gyerekemmel – írta le dühösen instagramos posztjában a családanya a Ripost találata szerint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!