fotók

2021.08.30. 07:57

Így ért véget a háromnapos lagzi: Majka Dundika nélkül távozott az esküvőről

A három naposra tervezett gigalagzi még vasárnap délben is tartott, a meghívott vendégeknek nem akaródzott hazamenni. Majka és a felesége azonban, mintha külön kocsival hagyták volna el a helyszínt...

Forrás: Bors

Elcsigázott felszolgálók szállingóztak haza vasárnap délután három óra tájban a szekszárdi Bodri pincészetből, ahol háromnapos lagzit tartott Majka és Dundika. Majorosék lakodalma péntektől kezdve egészen vasárnap délutánig tartott – írja a Bors.

A végtelen buli után persze nem csak a személyzet volt fáradt, a meghívott vendégek is szokatlanul lassú mozdulatokkal pakoltak a luxuskocsijaikba, hogy elinduljanak Budapest felé. Egyedül Artúr maradt friss. A fehér szeretetgombóc Majkáék ölében aki, ahogy elfordultak a gazdái szökésnek eredt, rohangálásba kezdett a hatalmas birtokon.

Fotó: Bors

Az idilli csendet Majka ideges hangja törte meg:

”ARTÚR!”

– üvöltötte, de a boldogan szaladó kis kedvencet ez egy cseppet sem érdekelte, tovább szaladt. Az összepakolás a friss házasoknak egyébként is lassan ment, látszott, hogy kimerítő napokon vannak túl.

A pénteki érkezést és visszafogott italozást követően, az esküvői ceremóniára szombaton délután került sor, amit egy hatalmas partival ünnepelték Majkáék. A násznép tagjai között feltűnt Pápai Joci, Tilla, Ördög Nóra és Nánási Pál, Curtis és Holdampf Linda stylist is.

Fotó: Bors

A hírességek között egyértelműen Tilla volt a legaktívabb a közösségi oldalain, az Instagramra feltöltött fotóiból megtudtuk, hogy volt hajnalig tartó tánc, a menyasszonyi ruha nagyon szép volt, Majka esküvői öltönye viszont nem nyerte el egyöntetűen mindenki tetszését.

Azt is Tillától tudjuk, hogy vasárnap még after partit rendeztek, ahol ugyan már csak narancsleves poharakat emelgettek, így is kitűnő volt a hangulat.

Az elcsigázott násznépet egyébként nem csak lapunk munkatársai látták. Egy hetven körüli házaspár – talán helyiek – érkeztek a helyszínre. Vadásztávcső volt náluk, nem bíztak semmit a véletlenre, az apartmanokkal szemben lévő, mesterséges tó gátján állva leselkedtek a hírességek után.

Fotó: Bors

Hiába no, nem mindennapi dolog, hogy a Tolna megyei településen ennyi híresség forduljon meg, ráadásul egyszerre. Majkáék négy óra előtt ültek végül autóba – Artúrral együtt – és hagyták el a helyszínt. Az nem derült ki, hogy egy kocsiban ültek-e, mert Dundika rejtélyes módon nem ült az anyósülésen...

Fotó: Bors

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában