magánélet

2020.09.30. 16:06

Zsidró Tamásnak már nem a szerelem a legfontosabb, átértékelte az életét

A sztárfodrász egyedül töltötte a nyarat, de cseppet sem magányosan. A válása és a volt kapcsolatai után most érzi azt, hogy jó egy kicsit megnyugodni, felülről szemlélni a dolgokat. Imádja, hogy senkihez sem kell alkalmazkodnia.

Zsidro Tamás

Forrás: Hot!

Fotó: TRENKA ATTILA

Tamás úgy érzi, a válása óta eltelt négy év kissé sűrű volt. A Hot! cikke szerint a magánélete eléggé fergetegesre sikerült, most nem bánja, hogy csend van körülötte.

Nyár eleje óta nincs párom, abszolút egyedül vagyok. Nyugodt is az életem! Ez a karanténnak is köszönhető: volt időm felülről szemlélni a történteket, önismereti könyveket olvastam és gondolkodtam. Mindig azt hittem, hogy kapcsolatfüggő vagyok, és hogy arra vagyunk kitalálva, hogy legyen egy párunk, de közben nincs így! Nem élek magányosan, vannak új hobbik, amelyekben megtaláltam önmagam. A kick-boxnak és egy különleges japán diétának köszönhetően jobban érzem magam a bőrömben. A keleti filozófiák beszippantottak, többet elmélkedem, jobban figyelek bizonyos jelekre, és nem ugrok bele ész nélkül semmibe, így kapcsolatokba sem. Biztos meg kell érni, hogy átlássuk a saját játszmáinkat – mesélte a lapnak.

A sztárfodrász szerint az idő is számít: korosabban nehezebb megszokni egy új embert, kevésbé rugalmasan állunk a társunk ismeretlen dolgaihoz.

Nem akarok már kompromisszumokat kötni. Lehet, hogy kívánságként egy idealizált képet lőttem fel az égbe, és időskoromra tök egyedül maradok, de most ezt sem érdekel. Fiatalon rugalmas voltam, a feleségemmel harmóniában éltem, de már elromlottam. Az átlagnál jobban ismerem a nőket. Sok mindent hallok, hogy ki hogyan boldogul a házasságában vagy azon kívül, és nem mindig tetszik ez a mentalitás – mondta.

Megvilágosító erejű könyv

Tamás kedvenc olvasmánya lett Az öröm könyve, amely a dalai láma és Desmond Tutu beszélgetését tartalmazza.

Nekem nagyon sokat segített, hogy átértékeljem az életem, hogy mi a fontos, és mi nem. Azóta nem vagyok munkamániás; az idő sokkal értékesebbé vált, mint az állandó hajtás a pénzért.

Rafkósabb vagyok, mint egy átlagférfi, de még így sem értem a nőket. Csak kapkodom a fejem, hogy mi is történik. Tisztelem azokat, akik egyetlen ember mellett élik le az életüket. Nekem ez nem adatott meg, de így volt lehetőségem megtapasztalni, hogy mindenki másképpen szeret, máshogy fejezi ki a szerelmét. Sokféle egyéniség vesz körül. A szerelem, a szeretetnyelv nagyon változatos. Azt hittem, hogy egyféle szerelem van, mindenki csókolózik meg szexel, de ez nem igaz. Mindenki más – fejtette ki.

Tamás már maga mögött hagyta a Dobó Katával és Várkonyi Andival kapcsolatos emlékeket. Sok volt számára a médiaszereplés, ami kiölte belőle a lelkesedést.

Ezt az interjút is félve adom. Inkább meg sem szólalok a volt párjaimmal kapcsolatban, nem haknizok a régi kapcsolataimmal. Egyáltalán nem vagyok rákattanva a híres nőkre, teljesen ferde képet mutatnak rólam az újságok. De hát aki szelet vet, vihart arat; de a viharnak is vége lesz egyszer. Túl vagyunk már mindenen, engedjük el!

Felmerül a kérdés, hogy Tamás három fia mit szól az édesapjuk gyakran változó magánéletéhez.

Természetesnek veszem a változást, a fiúk is így vannak ezzel. A két idősebb fiam már nagy, Martin, a legkisebb pedig mással van elfoglalva. Nyaralunk, jövünk-megyünk, dolgozom, besegítek az anyjuknak, nagyon jól elvagyunk. Már nem a szerelem a legfontosabb, sokkal józanabbul látom az életet – mesélte Zsidró Tamás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!