új műsorok

2020.03.03. 09:49

Hétfőtől megújul az OzoneTV

Arculatában és tartalmában is megújul az egyetlen magyar „zöld csatorna” – közölte a társaság.

A nézők által megszokott régi műsorok is új köntösbe öltöznek, és lesznek a vásárolt tartalmak mellett érdekes és különleges, saját gyártású, magazin jellegű műsorok, mint például az Ozone Univerzum, amely Magyarországon elsőként foglalkozik az űrkutatással tudományos megközelítésben, prioritásként kezelve a hazai kezdeményezéseket, eredményeket ezen a területen – írták.

Hozzátették: céljuk, hogy a legfontosabb társadalmi kérdésekkel, például a környezetvédelemmel, a klímaváltozással foglalkozzanak közérthető módon.

Nevelni, tájékoztatni és elgondolkodtatni szeretnének, amivel szemléletváltásra is ösztönözhetik a nézőinket – áll a közleményben.

Az OzoneTV nyitott mindenre, ami értékek és elvek mentén szolgálja a nézők és a csatorna érdekeit, ezért konstruktív együttműködésre, partneri viszonyra törekszenek a hazai dokumentumfilm-készítőkkel, még akár koprodukciós lehetőséget is ajánl – közölte a csatorna.

Az OzoneTV elkötelezett, a napi politikától mentes, értékek mentén működő televízió, amely mindenkit szeretne megszólítani, aki érdeklődik a környezet és a társadalom fontos kérdései iránt – olvasható a közleményben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában