Gazdaság

2013.09.27. 16:17

Zsigó: marad a Bonafarm-üzem Baján

Címkék#Baja

Tájékoztatja az önkormányzat a bajai fejlesztési lehetőségekről a volt Délhús üzem jelenlegi tulajdonosait – derült ki a városvezetés múlt havi ténykedéséről készített beszámolóból a képviselő-testület ülésén.

Kubatovics Tamás

Zsigó Róbert polgármester Hajdú Miklós kérdésére válaszolva hangsúlyozta: Csányi Attilával, a Bonafarm Zrt. vezérigazgatójával ebben a ciklusban másodszor egyeztettek. Arról volt szó, hogy tud-e a város segíteni az üzem fejlesztése, megmaradása, esetleg egy új beruházás kapcsán. Semmiféle döntést nem hoztak a Délhússal kapcsolatban, a bajai lehetőségekről készítendő anyag a döntési helyzetben segíthet.

Jaszenovics Istvánné szerint eléggé negatív szóbeszédek járnak a bajai üzemmel kapcsolatban, jó lenne megnyugtatni az embereket, hogy nem terveznek kivonulást. – Nincs tervbe véve olyan, ami veszélyeztetné az üzem működését, a munkahelyeket – mondta a polgármester.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!