Gazdaság

2009.04.02. 15:08

Repteret vegyenek!

Eladó a Kalocsa, Foktő és Uszód települések tulajdonában lévő repülőtér, melyet az önkormányzatok reményei szerint a továbbiakban is repülőtérként vagy logisztikai tevékenységre alkalmas területként használhatna az új tulajdonos.

kalohirek.hu

Jelenlegi a tulajdonos önkormányzatok túladnának repülőterükön és egyéb ingatlanjaikon, nyilvános értékesítés keretében.



Ha valaki az adott ingatlanokat megvásárolja, akkor azokat repülőtér, nemzetközi kereskedelmi repülőtér, iparfejlesztés, logisztikai tevékenység, egyéb munkahelyteremtő fejlesztések céljára használhatja fel.

Ajánlatot akár természetes, akár pedig belföldi vagy külföldi jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság vagy ezekből álló konzorcium tehet.
A legjobb 10 ajánlat (tíznél kevesebb ajánlat esetén valamennyi) versenytárgyalásra kerül.

A pályázatokat 2009. április 30-ig lehetett benyújtani a három önkormányzat valamelyikébe, így két hónap múlva kiderül, hogy mi lesz a Kalocsa mellett található reptér sorsa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!