Gazdaság

2008.12.11. 21:23

Segély helyett munkát adna a minisztérium

Címkék#Kiskunhalas

Az "Út a munkához program" keretében a jövő évtől a rászorulók számára nemcsak pénzben, hanem munka formájában is felajánlhatóvá válik a segély – jelentette ki Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter Kiskunhalason a szociális ágazat dolgozóinak tartott fórumon.

Pozsgai Ákos

A tárca vezetője hangsúlyozta azt is, hogy a tervek szerint fele-fele arányban jut majd pénz szociális segélyre és a foglalkoztatás ösztönzésére.

A miniszterhez több kérdést is intéztek a helyi szakemberek, akik elsősorban a törvényi hiányosságokra, illetve ellentmondásokra hívták fel a tárca vezetőjének figyelmét, valamint a szociális otthonok fejlesztését és működését segítő pályázatok hiányzó pályázatokra.

További részletek hamarosan a Petőfi Népében!

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter Kiskunhalason a szociális ágazat dolgozóinak tartott fórumon
[/caption]

Pozsgai Ákos Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter Kiskunhalason a szociális ágazat dolgozóinak tartott fórumon -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!