Friss hírek

2006.01.02. 19:55

Patrubány könyvet írt a népszavazásról

Gyújtatlan gyulladjék címmel foglalta könyvbe az állampolgársági népszavazással kapcsolatos tapasztalatokat, dokumentumokat és megfigyeléseket a Magyarok Világszövetségének (MVSZ) elnöke.

BAMA

A könyv első fejezetében a népszavazás kezdeményezőjének legmélyebb, összegző gondolatait rögzítette. Ez, A december 5-i népszavazási kísérlet, avagy Befejezetlen rendszerváltás Magyarországon című összegző elemzés képezte a könyv alapját, tájékoztat a Magyarok Világszövetségének sajtószolgálata. A második fejezet azokat a népszavazási eseteket, esettanulmányokat, elemzéseket tartalmazza, amelyek a Magyarok Világszövetségének elnökségét arra a következtetésre juttatták, hogy kimondja: a magyarországi választási eljárásról szóló hatályos törvény teljességgel alkalmatlan arra, hogy segítségével demokratikus választásokat, vagy demokratikus népszavazást lehessen tartani - írja Patrubány Miklós a könyv előszavában, adta hírül az MVSZ sajtószolgálata.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!