Friss hírek

2006.01.10. 07:23

Matthäusnak 2008-ig szól a szerződése?

Lothar Matthäus sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az nb1.hu internetes szaklap azon értesülését, hogy 2008-ig szóló szerződése van a magyar labdarúgó-válogatottnál. A híradás szerint a szövetségi kapitány 2005 végéig érvényes szerződését már szeptemberben meghosszabbították.

BAMA

"Ügyfelem, Lothar Matthäus szerződése 2008 végéig érvényes a Magyar Labdarúgó Szövetséggel. A kontraktust ugyanis még tavaly szeptemberben meghosszabbították vele" - mondta dr. Arne Gobert, Matthäus ügyvédje az MTI-nek. A jogi képviselő azt a felvetést nem kommentálta, hogy ez esetben Matthäus miért nyilatkozott úgy, hogy december 31-én lejárt a szerződése, és miért tárgyalt Brazíliában egy esetleges vezetőedzői poszt betöltéséről.

Matthäus magyarországi foglalkoztatásának folytatására utal a Bild am Sonntag egyik cikke is. Ott arról adtak hírt, hogy Matthäus az egyik német focicsapatnak ad szakmai tanácsokat. A lap kérdésére, hogy esetleg hazatérne-e Németországba vagy inkább Brazíliát választaná a jövőben, Matthäus azt válaszolja: még nem döntött, de nem sürgős döntenie, hiszen 2007 végéig állapodott meg a magyarokkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!