Friss hírek

2006.01.11. 07:26

Johnny Depp mint vérengző borbély

A szívtipró színész gyilkolni és darabolni fog Tim Burton legújabb filmjében. A szerepe szerint egy olyan fodrászt kell alakítania, aki lemészárolja klienseit, a maradványaikat pedig pite-tölteléknek használja fel.

BAMA

Gyilkolni és darabolni fog a legújabb filmjében. A szívtipró színész, Johnny Depp (42) ismét kedvenc rendezőjével, Tim Burtonnel forgat, akivel a „Charlie és a csokigyár” című filmen kívül öt másik filmen is együtt dolgozott. A népszerű színész ezúttal egy ördögi borbélyt alakít a „Sweeny Todd” című új filmjében. A legújabb szerepe szerint egy olyan fodrászt kell alakítania, aki lemészárolja klienseit, a maradványaikat pedig pite-tölteléknek használja fel. A The Sun című brit napilap hírei szerint Depp és Burton egyelőre még nem írta alá a szerződést, csupán szóbeli megállapodás történt. 2005. decemberében – ahogy 2004-ben is - egyébként Johnny Depp-et választották Hollywood legnépszerűbb színészévé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!