Friss hírek

2005.12.06. 18:02

Olasz kitüntetés Sebestyén Mártának

Az Olasz Köztársasági Érdemrend lovagi fokozatát adományozzák Sebestyén Márta népdalénekesnek és Schiffer János főpolgármester-helyettesnek.

BAMA

December 7-én, szerdán este 7 órakor a budapesti Olasz Kultúrintézetben az Olasz Köztársaság nagykövete, Paolo Guido Spinelli átadja az Olasz Köztársaság elnöke, Carlo Azeglio Ciampi által adományozott Olasz Köztársasági Érdemrend lovagi fokozatát a nemzetközi hírű magyar népdalénekesnőnek, Sebestyén Mártának, valamint Budapest város főpolgármester-helyettesének, Schiffer Jánosnak, jelenti a CENA hírügynökség.

Az Olasz Nagykövetség és az Olasz Kultúrintézet ebből az alkalomból közösen szervezett egy estet Hommage Magyarországnak - népzenék és népdalok címmel, melyen fellép Sebestyén Márta (ének, furulya, csörgődob), Szokolay Dongó Balázs (duda, furulyák, szaxofon) és Bolya Mátyás (koboz, citerák), áll a jelentésben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!