Friss hírek

2005.12.28. 07:38

Lehet jelentkezni hómunkásnak

A Fővárosi Közterület-fenntartó részvénytársaság 80 géppel és 700 fő kézi hómunkással dolgozott és dolgozik jelenleg is a fő- és tömegközlekedési útvonalakon, hidakon és felüljárókon, valamint a fontosabb mellékútvonalak takarítását végzi, közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Részvénytársaság szóvivője.

BAMA

Szegedi Péter elmondta, amennyiben nem kezdődik el újból a havazás, a részvénytársaság visszatér a mellékútvonalak és a lakótelepek takarítására, amelyet szerda reggel 6 órától folyamatos végez a nappali órákban 80 munkagéppel. A részvénytársaság továbbra is vesz fel kézi hómunkásokat a nappali műszakra, a nyolc órai munkáért nettó 2500 forint bért fizetnek. A közterület-fenntartó társaság kéri a házfelügyelőket, tömbházfelügyelőket, hogy a gyalogos balesetek elkerülése végett takarítsák és szórják fel az ingatlanjaik előtti járdát, mivel a meteorológiai előrejelzések szerint további havazás várható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!