Friss hírek

2005.12.29. 13:01

Kiváló színész, de idegesítő

Az Empire magazin 10 ezer mozirajongó körében végzett felmérése alapján Tom Cruise nemcsak minden idők legnagyobb mozicsillagja, hanem a legidegesítőbb is.

BAMA

A Világok harca című film 43 éves főszereplője a színészi tehetségével olyan neveket utasított maga mögé mint Robert De Niro és Marilyn Monroe. A „legidegesítőbb színész” cím elnyerésében Jennifer Lopez-t, Julia Roberts-et, Adam Sandler-t és Jim Carrey-t előzte meg a listán. „Tom Cruise minden bizonnyal azzal vált idegesítővé a mozirajongók szemében, hogy a média állandó főszereplője, és tesz is ennek érdekében”, mondta Ian Freer, az Empire magazin főszerkesztő-helyettese. Katie Holmes-szal való nyílvános románcával, Eiffel-tornyi eljegyzésével, a babavárásukkal, a szcientológiai tanaival állandó okot szolgáltat arra, hogy az újságok címlapján szerepeljen. A „kedvenc színész” kategória nyertesévé Kate Winslet-et szavazták meg az olvasók, míg a „kedvenc színész” elismerést Kevin Spacey zsebelhette be.(bbc)

Minden idők legjobb színészei:

1. Tom Cruise

2. Robert De Niro

3. Harrison Ford

4. Al Pacino

5. Marilyn Monroe

2. Robert De Niro

3. Harrison Ford

4. Al Pacino

5. Marilyn Monroe

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!