Friss hírek

2005.12.12. 07:17

Emberszabású őrület – Jeti visszatért?

Ismét lázban tartja egy új Jeti-fotó Amerikát (a King Kong rajongókat?), ami állítólag Virgina államban, Braxton közelében készült 2005. júliusában. Ugyanazon a vidéken, ahol már látni véltek hasonló emberszabású lényt 1952-ben és 1960-ban is.

szla

Az ''erdei szörnyet'' egy vadászat során kapták lencsevégre biztonsági kamerával, ezért ilyen életlen a felvétel – állítja Frederick B Gerwig, aki a Cryptozoo News internetes lapon kér segítséget a fotó megfejtéséhez. Állítja, hogy a videofelvétel valamikor 2005. júliusában készült a Braxton környéki erdőben, egy vadászaton. A minőség pedig azért ilyen rossz, mert biztonsági kamerával készült, melyet arra használtak, hogy a vadászok táborhelyének közelében mindent rögzítsen éjszaka.

A fotó csak azért most került nyilvánosságra, mert A Cryptozoo munkatársának édesapja, aki 2005. júliusában vadászott, csak most ellenőrizte le az akkor készült felvételeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!