Friss hírek

2005.12.07. 15:29

A kormány felgyorsítja a Panelprogramot

Minden eddiginél több, mintegy hatszáz támogatási kérelem érkezett december elejéig a Panelprogram keretében meghirdetett pályázatokra; az év végére ez a szám elérheti a kilencszázat is.

BAMA

Idén négy lakáspályázat került kiírásra: az ismert Panelprogram és a kémények biztonságtechnikai felújítását támogató pályázat, illetve a lakbértámogatás és a lakásonkénti fűtésszabályozást segítő program - közölte Kolber István regionális fejlesztésért és felzárkóztatásért felelős tárca nélküli miniszter.

A Panelprogramra idén eddig 602 pályázat érkezett be, mintegy 5,5 milliárd forint támogatási igénnyel, mely csaknem harmincezer lakást érint. A december 30-i határidőig további háromszáz pályázat beérkezése várható - mondta a miniszter. Az év végi szám több, mint a tavaly benyújtott igénylések kétszerese - tette hozzá. 2005-ben a Kormányzati Portál tájkoztatása szerint előreláthatóan nyolcmilliárd forintot költ az állam erre a programra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!