Friss hírek

2005.09.26. 15:10

Átadták a kaszkadőrvilágdíjakat

Ezúttal Quentin Tarantinót, Sylvester Stallone-t és Vic Armstrongot tüntették ki munkásságukért, amellyel a világ legjobb akciófilmjeihez hozzájárultak.

BAMA

A Taurus Díj a Red Bull Energiaital alapítójának, az osztrák Dietrich Mateshitznek az ötlete volt. Minden egyes díjkategória eredményhirdetése előtt élő kaszkadőrbemutató kápráztatta el a közönséget. Az ünnepségen részt vevő, illetve a showműsorokban szereplő művészek között ott volt Arnold Schwarzenegger, Quentin Tarantino, Michelle Rodriguez, Jennifer Love Hewitt, Dennis Hopper, Sylvester Stallone, Daryl Hannah, Robert Rodriguez, Paul Walker és Kiefer Sutherland.

A legjobb harcos: Monica Staggs, Zoe Bell (Kill Bill 2), A legjobb tüzes: Mark Chadwick (A megtorló), A legjobb légi teljesítmény: Greg Fitzpatrick (Starsky és Hutch), A legjobb autós: Martin Ivanov, Darrin Prescott, Chris O,Hara, Scott Rogers, Victor Ivanov, Kevin Scott, Graham Kelly (A Bourne-csapda), A legjobb női kaszkadőr: Monica Staggs and Zoe Bell (Kill Bill 2), A legjobb férfi kaszkadőr: Chris Daniels, Michael Huggins (Pókember 2), A legjobb különleges teljesítmény: Debbie Evans, Jill Brown, Christine Baur, Henry Kingi, Gil Combs, Tony Penillo, Spencer Sano, Corey Eubanks (A taxi), A legjobb koordinátor/rendezőasszisztens: Dan Bradley (A Bourne-csapda), Taurus tiszteletdíjak: Az év akciófilm-rendezője: Quentin Tarantino, Az év akciósztárja: Sylvester Stallone, Taurus életműdíj: Vic Armstrong.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!