Friss hírek

2005.06.09. 15:23

Együttműködik a Fidesz és a Nemzeti Fórum

Együttműködési megállapodást írt alá csütörtökön, Budapesten a Fidesz és a Nemzeti Fórum képviseletében Orbán Viktor ás Lezsák Sándor, amelynek alapján a két ellenzéki erő közös választási programot dolgoz ki, és együtt állít jelölteket a 2006-os választásokon.

BAMA

A dokumentum szerint a Fidesz és a Nemzeti Fórum valamennyi egyéni választókerületben, valamennyi területi listán, illetve az országos listán együtt állít jelöltet, a jövőre esedékes önkormányzati választásokon is együttműködnek. Az országos listán, illetve a területi listákon a Nemzeti Fórumot legalább három olyan sorszámú hely illeti meg, amelyről biztos mandátum várható, azon kívül pedig az MDF-ből kivált parlamenti csoport a listák fennmaradó helyeire további személyeket is jelölhet. Az egyesület legalább tizenegy egyéni választókerületben jogosult a jelöltek megnevezésére. A Fidesz és az MDF-ből kivált képviselők együttműködnek a törvényhozás ügyeiben is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!