Friss hírek

2005.02.10. 11:11

Új tájékoztató könyv a fővárosi általános iskolákról

Az önkormányzati, egyházi, magán és alapítványi iskolák pedagógiai programjáról, az idegen nyelv tanulásának lehetőségeiről kaphatnak információkat az érintettek a Tájékoztató az iskolába lépésről, a fővárosi általános iskolákról 2005/2006 címmel most megjelent kiadványból.

BAMA

A Fővárosi Ifjúsági és Pályaválasztási Tanácsadó által szerkesztett könyv bemutatja az iskolák által kínált szabadidős lehetőségeket, tájékoztat a nyitott napok időpontjáról - tartalmazza a pályaválasztási tanácsadó  közleménye.

Hasznos tudnivalókat tartalmaz a napokban a könyvesboltokba került kiadvány az iskolaérettségről, a tankötelezettségről, a beíratással kapcsolatos adminisztratív tudnivalókról. Kitér továbbá a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozó gyermekek iskoláztatására, illetve arra is, hogyan tanulhatnak magyar általános iskolások külföldön és a külföldiek Magyarországon.

 

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!