Friss hírek

2004.11.29. 11:46

Mikulásvonat a Nyugatiból

Mikulásruhás gőzmozdonnyal utazhatnak a gyerekek a Vasúttörténeti Parkból egyenesen Mikulásfalvára. Az izgalmas zötyögés után a titokzatos állomáson kiszálló utasokat a Mikulás és krampuszai fogadják személyesen.

BAMA

Hogy ezek után mi történik majd, arról csupán sejtéseink lehetnek. Biztosan csak annyit tudunk, hogy a december 5-én délelőtt induló csemetéket a Grimm-busz Színház előadói, Rosszcsont és Kópé manó várja, míg a délután érkezők a Veszélyben a puttony című mesejátékot nézhetik meg Frinci és Franci krampuszokkal a Maskara Színjátszó Társulat segédletével. Akinek nagyon tetszett, vagy a másik előadást látta, 6-án délelőtt is megnézheti a Rosszcsontokat.

A mikulásvonaton utazók természetesen ajándékot is kapnak a nagyszakállútól és megbeszélhetik vele a tavaly óta összegyűjtött fontos kérdéseket.

Végül a szülőknek egy hasznos tipp: a Nyugati pályaudvar 10. vágánya melletti nosztalgia irodában lehet jegyet vásárolni a mikulásvonatra.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!