Friss hírek

2004.11.12. 18:14

Fejbe rúgta a tűzoltókat az öngyilkosjelölt

Két tűzoltót rúgott fejbe egy férfi, miközben a lánglovagok a Szabadság-híd fémszerkezetéről akarták lehozni az öngyilkosjelöltet, ma délután Budapesten. A megsérült tűzoltókat kórházba szállító mentőautó pedig balesetet szenvedett.

BAMA

A tűzoltókat a Szabadság-híd pesti oldalára riasztották, ahol felmászott egy 30 év körüli roma férfi a híd fémszerkezetére. A tűzoltók egészen a turulmadár alatti részen érték utol az alkalmi légtornászt és megpróbálták lehozni onnan, ám a férfi két lánglovagot fejberúgott.

A két tűzoltóval a mentősök a kórházba indultak, hogy látleletet vetessenek a sérüléseikről, amikor a Baross utca és a Mária utca kereszteződésében a mentőautó egy személyautóval karambolozott. A balesetben az egyik tűzoltó a bordáit ütötte meg, a másiknak pedig beszorult az ujja, rajtuk kívül más nem sérült meg.

A sérülteket végül egy másik mentőkocsi vitte kórházba. A hídmászó férfit közben sikerült épségben lehozni a magasból. Az esetek pontos körülményeit még vizsgálják. 

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!