Friss hírek

2004.11.15. 15:46

Farkas Péter előzetes letartóztatását februárig meghosszabbította a bíróság

Meghosszabbította Farkas Péter, a kábítószerrel való visszaélés miatt meggyanúsított olimpiai bajnok előzetes letartóztatását három hónappal a bíróság hétfőn.

BAMA

"A Pesti Központi Kerületi Bíróság 2005. február 17-ig hosszabbította meg Farkas Péter és két társa előzetes  letartóztatását" - mondta a sajtótitkárság munkatársa. 

Korábban a Fővárosi Főügyészség szóvivője közölte: szökés,  elrejtőzés, illetve az eljárás meghiúsításának veszélye miatt  indítványozta a letartóztatás három hónappal történő  meghosszabbítását az illetékes kerületi ügyészség.

A Barcelonában 1992-ben birkózó olimpiai bajnoki címet nyert  sportolót és két társát október 14-én vette őrizetbe a rendőrség. A  gyanú szerint marihuánát termesztettek egy XVII. kerületi családi  házban és mellékhelyiségeiben. A nyomozás jelentős mennyiségű  kábítószerrel való visszaélés alapos miatt indult meg.

A nyomozók több hónapos felderítőmunka után tartottak  házkutatást az ingatlanban. A sok millió forintos ráfordítással  átalakított, szellőző-, párologtató- és világítóberendezéssel  felszerelt helyiségekben több ezer tő marihuánát találtak. Ilyen  nagy mennyiséget a fővárosban még nem derítette fel a rendőrség.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!