Friss hírek

2004.10.28. 08:07

Botrány a késve kiosztott papírok miatt

Nem sikerült botrány nélkül tárgyalni a budapesti szennyvíztisztító telepről a pénzügyi bizottságban. A jelenlévő képviselők többsége kifogásolta, hogy a százötven oldalas előterjesztés szövegét csak egy nappal az ülés előtt kapták kézhez. Ráadásul a kezdés előtt újabb dokumentumokat osztottak szét.

BAMA

A Csepelen épülő szennyvíztisztító az egyik legfontosabb fővárosi beruházás lesz, összértéke eléri az ötszázmillió eurót. Tizenöt százalékot a főváros, húszat a kormány, hatvanötöt az Európai Unió fog kifizetni.A beruházásról először 1999-ben döntött a főváros, azóta tart az előkészítése. Tegnapi bizottsági tárgyalására mindenképpen szükség volt ahhoz, hogy ma a közgyűlés szavazhasson róla. Moskovits Péter, a bizottság elnöke vizsgálatot indított a késedelem okának felderítésére.  Az estere felhívta a főjegyző figyelmét is. Az előterjesztés feleleősei, Atkári János és Vajda Pál főpolgármester-helyettesek voltak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!