Ezotéria

2010.05.08. 11:25

Bolygók a pohárban

Alkoholbetegségre 4 bolygó utalhat: a mindig szomjas Hold, az eszközt kereső Mars, a minőségválasztó Vénusz és a mértéktelen Jupiter…

Buzsáki Gábor

MEGJEGYZÉS: nem szeretjük az alkoholt akkor, ha a születési képletünkben a bolygók többsége tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) vagy levegős (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) jegyben áll. Ugyanakkor vizes (Rák, Skorpió, Halak) vagy földies (Bika, Szűz, Bak) jegyben állva, a neveltetésünk és a műveltségünk határozza meg azt, hogy mennyire szeretjük.

Egy születési képletben…

…a mindig szomjas Hold elsősorban a folyadékigényre utal, vagyis nem a folyadék jellegére, hanem annak mennyiségére. Ez az igény, víz és földjegyben a legnagyobb.

A víz vagy földjegyben lévő Mars már több konkrétummal szolgál. Mivel a Mars eszközt keres az Önmagunkért folytatott harcban, így vizes vagy földies jegyben állva, gyakran találhat megoldást az italban…

 

Mindamellett, hogy a Vénusz víz vagy föld jegyben utalhat némi mértéktelenségre, elsősorban az ital minőségét jelöli. Amíg egy jó fényszögekkel rendelkező Vénusz a minőséget kedveli, addig egy diszharmonikus fényszöggel rendelkező, bármit.

 Az alkoholbetegségre utaló bolygók közül a legveszélyesebb a Jupiter. Ő adja ugyanis a legtökéletesebb altatószert: a reményt. Víz és földjegyben állva a reményt arra, hogy NEM KELL TENNÜNK SEMMIT, elegendő csak tovább álmodoznunk mindarról, amelyről úgy gondoljuk: jár nekünk.

 


Forrás: Asztropatika

Kapcsolódó anyagok

Ezek is érdekelhetik