Életmód

2010.05.07. 10:27

Emberkínzás! Ez Magyarország szégyene – videóval

Az ifjú hölgy szexmentes munkára jelentkezett, egy nappal később már orvosi kezelésre szorult. Ez a lány most felkerült a világhálóra: képpel, videóval, profi feliratokkal, letöltési árakkal.

POKOLI.HU

„Budapest belvárosában, magyar rendszámú kocsik között, négykézláb, pórázon(!) vezetett lány, a Citadella tetején kikötözött nő (háttérben a Parlamenttel), felakasztott(!), magyarul könyörgő asszony, tűvel átszúrt mellű és intim részű, véresre vert magyar áldozatok láthatók a képeken, videókon. Nem tudom, beleegyeztek-e a forgatásba, nem tudom, elfogadták-e mindazt, ami rájuk vár, nem tudom, mennyi pénzt kaptak ezért a szörnyűségért, de azt tudom: ez Magyarország szégyene!

Nálunk nem bűncselekmény, ha állatokat szerepeltetnek ilyen filmekben. Azt sem bünteti senki, hogy külön iparága van a magyar nagymama pornónak (a legidősebb szereplő 80 éves), és a fél világnak mi gyártjuk ezeket az „alkotásokat”. Nem probléma nők ütlegelése, véresre verése, hiszen elmúltak 18 évesek, ahogy a nagymamák is.”

Vujity Tvrtko írását és a Napló riportját itt találja! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!