Életmód

2009.08.27. 11:09

A dívák és a mélyen dekoltált ruhák

Rachel, Sienna, Cameron és a többiek alaposan felfűtötték a hangulatot Hollywood-ban. A mélyen dekoltált ruhák és felsliccelt szoknyák jól mutatnak a vörös szőnyegen, és ezt a sztárok is tudják. Igazi profik, ha trendekről van szó. A legfrissebb divatleckékből szemezgettünk.

BAMA

Mi a közös Sienna Millerben, Cameron Diazban és Megan Foxban? Nem csak szépek és gazdagok, de megszállottként követik a legőrültebb divatot is – hamisítatlan hírességek.
Van, aki a mélyen dekoltált darabokért van oda – ilyen például Rachel McAdams, de akadnak olyanok is, akik a maxiruhára esküsznek: Emma Watson és Vanessa Hudgens.

A sztár választja a ruhát, vagy fordítva?

Tervezők, stylistok, varrónők és divatguruk százai versengenek a hírességek kegyeiért. Szőnek-varrnak-rajzolnak, szabnak, át-és kialakítanak, igyekezve előállítani a legegyedibb és legtrendibb cuccokat, hogy aztán viszontláthassák azokat a vörös szőnyegen. A legnépszerűbb trend diktátorok azonban még mindig ugyanazok: Versace, Gucci, Carolina Herrera és Yves Saint Laurent.

Szoknya és/vagy nadrág

De mi is tulajdonképpen a divat? Sokak szerint folyamatos átalakulás. Ha megváltozik valamilyen szokás, az már egy újabb trendet jelent. Ilyen volt a középkorban a női és férfi viselet elkülönülése, ami aztán ismét összekeveredett: a feministák felcserélték a sokat sejtető szoknyát nadrágra. Kitűntek a tömegből, a többiek pedig követték őket – ez a (divat)titok nyitja.

Képgalériánkban Hollywood divatmániás dívái >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!